0700 19993

на цената на един градски разговор

 

Нашите клиенти за Нас!

Винаги е приятно да чуеш, че клиентите ти са доволни от твоята работа.5 звезди са малко :)
Получихме всичко, което можеше да искаме от една екскурзия. Изумени сме от начина, по който екскурзовода ни представяше информацията и водеше програмата. Освен главната ни цел - да се обогатим културно и да се разходим - се радвахме и на уютен хотел с красива гледка на 100 м. от плажа, развлекателен и луксозен превоз. Програмата беше изключително богата и въпреки това лека физически. Венеция, Верона, Любляна. Каролина и Веселин

От Каролина Луканова - Екскурзия за Карнавала във Венеция (Януари 2016)


От нас имате два пъти по 5 звезди! Благодарим за прекрасните спомени, благодарим за изключителнно увлекателния начин по който ни поднасяше информацията нашия екскурзовод Цеци. Венеция , Верона и Любляна са чудесна дестинация...и прекрасен подарък за рожден ден на колела :)

Дари и Дидо

От Дарина Велинова - Екскурзия за Карнавала във Венеция (Януари 2016)


Можем само да кажем,че след почти месец от щурото 7дневно пътешествие през Загреб,Милано,Френската Ривиера,Монако,..Верона и изумителната Венеция ,все още ни държи емоцията от преживяното и видяното!Страхотна дестинация , отличен екип !Благодарим! Поздрави от Варна!До скоро!

От Красимира Радева - Екскурзия за Карнавала във Венеция (Януари 2016)


Екскурзията до Венеция за карнавала беше едно невероятно изживяване с Дари Травел. Екскурзоводите бяха невероятни професионалисти. С удоволствие бихме пътували отново с Дари Травел.

От Ралица Димитрова - Екскурзия за Карнавала във Венеция (Януари 2016)


Искам всички от Дари Травел, да Ви  напрегръщам и да Ви кажа огромно Благодаря за Приказката, която започнахте за моите деца! Това което правите за Спомените на хората е достойно за уважение и респект. Оценявам Вашия труд и старание и Ви пожелавам Всички да бъдете ЗДРАВИ и винаги УДОВОЛЕТВОРЕНИ от това което правите. :) И искрено вярвам, че сте добре, след случилото се в Париж и всички Вие сте били далеч от този Ад. Още един път Благодаря и знам, че БОГ ще е с ВАС, навсякъде :) 

От Ина Искренова - Екскурзия до Париж (октомври 2015)


Благодарим за прекрасно организираната и проведена екскурзия до Флоренция, Пиза, Болоня, Венеция! Адмирации за екскурзовода Цеци (Цветомир Кръстев), за шофьорите и за всички, които са в офисите и откликнаха на всичките ни желания. Следващото ни пътуване със сигурност ще е с вас :)

От сем. Ларгови - Екскурзия "Bella Italia - Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция" (септември 2015) 


Най - добрата автобусна компания за Европа, шофьорите са страхотни, просто искма да кажа че всичко е супер и избирайте Dary Travel!

От Радослав и Силвия


Най - добрата автобусна екксурзия съм направила с вас, номер 1 сте. Жалко, че нямате Нова Година в Истанбул, но догодина пак съм с вас. 

От Славея Желева - Екскурзия "Bella Italia - Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция" (септември 2015) 


Страхотен професионализъм, а и приятелско отношение! Екскурзоводите Цецо (Цветомир Кръстев) и Елмо (Илмас Мустафов) - толкова енергия, позитивизъм и мисъл. Личи си когато,човек влага любов в работата, която върши. Ще ни липсвате до следващото ни пътуване! 

Благодарим на екипа за всичко!
От Теодора Христова


А аз искам да благодаря на Дари Травел и специално на нашата екскурзоводка Зоя Георгиева, които направиха нашето пътуване, и престоя ни в Санторини, незабравимо. Сигурна съм, че цялата група ще подкрепи мнението ми. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!! Правя редакция, защото пропуснах да благодаря и на нашия шофьор, Веско, който се справи безупречно по опасните пътища на Санторини, и ни върна живи, и здрави в България!

От Петя Панайотова - Екскурзия до о.Санторини, Гърция (септември 2015)


Здравейте,
приятели от Дари Травъл, творите спомени, скрепявате приятелства. В това е силата ви!

Приятели,току-що се връщаме/семейството ми/ от едно невероятно пътешествие с DARY TRAVEL .Още не мога да се събудя от сладкия сън.Още съм в еуфория от преживяното.Благодарим на екскурзоводката Евгения (Евгения Николова), за това че беше неотлъчно и изпълняваше всичките ни желания .За емоциите, с които ни зареждаше. Наетите в Будапеща и Виена екскурзоводки бяха в пълния смисъл професионалисти. И не на последно място  -шофьорите - Румене, ако трябва да ти дам оценка от 1 до 10 -аз ти давам 20. Само човек като теб може да изведе автобус с 40 човека от 10 километрова опашка на границата, на която има стотици бежанци - САМО ЗА 30 мин.Браво. От мен - бъдете здрави!

От Снежана Балашкова - Екскурзия до Виена и Будапеща (септември 2015) 


Здравейте, приятели! В началото на май пътувахме с Дари Травел до Мадрид и Лисабон, Синтра, Обидош....една кратка но сладка приказка! БЛАГОДАРИМ НА ЦЕЛИЯ Екип - Дарина Кръстева, екскурзоводи и щофьори на автобуса. Истински професионалисти, които превърнаха това наше пътуване в приключение.

От Людмила Спирова - Екскурзия "Лисабон - История и Романтика" (май 2015) 


Групичката от Бургас сме много доволни от чудесната организация на екскурзията Френска Ривиера ,Верона и Венеция от 08.06.2015.Очаровани сме от водача Цеци (Цветомир Кръстев) и неговия помощник Елмо (Илмас Мустафов), много знаещи, начетени и внимателни млади хора, които се постараха пътуването ни да бъде по комфортно. Ще препоръчаме Dary travel на много наши приятели. Пожелаваме на фирмата много успехи и да помислят за още повече удобства при пътуването и настаняването в хотелите по дестинацията. Посетихме много красиви места и направихме снимки за спомен и за да не забравим невероятните си преживявания и впечатления. ЩЕ СЕ ВИДИМ ОТНОВО, ЧАКАЙТЕ НИ DARY TRAVEL!

От Тодорка Павлова - Екскурзия Италия и Френска Ривиера (юни 2015)


Много съм доволна от екскурзията Бела Италия. Екскурзоводите бяха супер готини и забавни, игрите и филмите в автобуса - също! С нетърпение вече чакам следващото си пътуване с Dary Travel. 

От Малина Денкова - Екскурзия "Bella Italia - Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция" (май 2015) 


Здравейте! Искам първо да ви благодаря много, че направихте тази ваканция толкова невероятна. Ето и някои от снимките които направих докато бях там. Благодаря ви отново!

От Йоана Тангрова - Екскурзия "Bella Italia - Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция" (май 2015) 


Пътувахме на 28.05 до Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция. Беше повече от прекрасно, изкарахме си супер! Цеци, Толя и Нели бяха най-добрите гидове!

От Никол Горанова - Екскурзия "Bella Italia - Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция" (май 2015) 


Преди да пиша бих искал да ви уверя че не съм подставено лице и не пиша по задание

Пътувах с Дари Травел до Флоренция през Венеция, Болония и Пиза на 28 май 2015.

Не очаквано добра организация, приятелско и топло отношение на всички към всички. Не успях да усетя или видя типичното "хладно паравано- професионално" отношение, което по някога дразни. Всичко се прави и бе направено с много любов, с приятелско ненатрапчиво поведение, предразполагащо към доверие и добро настроение. Мога да кажа за себе си, че пътувам доста често и на всякъде. Това беше четвъртата ми организирана екскурзия до Италия, без да броя личните си пътувaния в Италия и през Италия, мислех си че не мога да се впечатля от тур агенции, да не говорим чеработя в туризма. Но...но наистина това беше едно от най-запомнящите се пътувания. Адмирации за Цеци (Цветомир Кръстев) , Толя (Толя Герчева) и Корнелия показаха енциклопедични знания без помпозност и парадност. Ще ви запомня вие сте страхотни професионалисти и прекрасни хора, уви рядкост. Ще се върна за да пътувам с Дари Травел повече от 200%.

От Александър Страхилов - Екскурзия "Bella Italia - Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция" (май 2015) 


Сърдечно благодаря за прекрасната организация и чудесните екскурзии за опознаване на острова! Искрени благодарности на Жени (Евгения Николова) и Цветомир Войнов за  неверотното съдействие по време на пребиваването ни в Санторини! Връщаме се заредени с положителни емоции от прекрасните моменти в Санторини!

Бихме препоръчали на всички приятели и познати, заинтересовани от тази дестинация Вашата оферта!

От сем. Маркови - Екскурзия до о.Санторини, Гърция 


Огромна благодарност за перфектната организация на нашето пътуване. Благодарим на Дари за прекрасното отношение, висок професионализъм и безкрайно търпение при организирането на почивките ни! Перфектно организирана почивка, с внимание към всеки детайл. Изключително много сме впечатлени от нашият гид в Португалия - Гери интелигентен човек, сърдечен, работи с желание и хъс, и полага грижи за доброто представяне на фирма "Дари Травел" !

Благодарим на Толя и водачите на автобуса Емо и Румен, които показаха много висок професионализъм и внимание към всеки турист и които непрекъснато бяха в готовност да се отзоват за помощ по всякакъв въпрос на всеки екскурзиант, за чаровните им усмивки които не слязоха от лицето им през цялото ни пътуване!

Вълнуващите преживявания не ни напускат.Вие превърнахте нашето пътуване в една истински вълшебна приказка!

Ваши бивши, настоящи и бъдещи клиенти и приятели.

От сем. Козареви - Екскурзия "Лисабон - История и Романтика" (май 2015) 


Здравейте, екскурзианци! Току-що се завърнахме от екскурзията до Италия и нямам търпение да споделя с Вас емоцията, която изживяхме! Още от пристигането ни в офиса ни посрещна любения и лъчезарен екип на "Дари травел". Запознахме се с нашия гид- Цеци (Цветомир Кръстев), който се оказа много позитивно и отзивчиво момче. Обстановката в автобуса беше много приятна и уютна. Благодаря на шофьорите, че бяха разпределили графика ни толкова добре, че имаше редовни почивки и беше топличко :) Големи симпатяги са и двамата. По време на пътуването Цеци и кокетната му асистентка - Толя (Толя Герчева), не ни оставиха да скучаем и за минута. Пътуването беше придружено с много игри, награди и забавления. Екскурзиите до Венеция и Верона бяха организирани много прецизно. Разведоха ни из градчетата и ни разказаха много компетентно историята и любопитни факти. Сърдечно благодаря за комплимента от фирмата по случай празника! Екипа Ви е чудесен! Продължавайте в същия дух! Прекарахме 4 незабравими дни и на всички препоръчвам горещо вашата фирма! Вдигате летвата за много други туристически агенции!

От Биляна Братванова - Екскурзия до Венеция и Верона (февруари 2015) 


Пътувах с Дари Травел до Белград за концерта на Мирослав Илич. С фирмата пътувах за първи път и останах много доволна от обслужването от самото начало до края. Искам да изкажа благодарност на представителката на фирмата по време на пътуването Зоя. Също така и на екскурзоводката професионалист.

От Жанета Димитрова - Екскурзия до Белград за концерта на Мирослав Илич (декември 2014) 


Много благодарим на Dary Тravel!!!

Пожелаваме на всички от екипа на тази страхотна агенция, най-вече здраве и късмет!!!
Сигурни сме , че нашите срещи с вашия висок професионализъм и обиколките с Вас по света ще продължат и през 2015 година. Нека и за вас да е мирна и много ползотворна!
За пари сме сигурни, че няма много , много да имаме , след като вече ви познаваме и ни е трудно да устоим на вашите предложения;))))

От Мария и Иван Самърджиеви


Мили приятели,
Аз и съпругът ми благодарим на представителите на Дари Травел, най - вече на Цецо (Цветомир Кръстев). Прекрасен, умен и интелигентен млад човек. Възхитени сме.
Весели празници на всички Вас и семействата ви . За моето семейство, беше удоволствие да ползва услугите на Дари Травел.
Още веднъж Светли празници .

От сем. Шивачеви - Екскурзия до Венеция и Верона (декември 2014) 


Здравейте

Искам да изкажа специални благодарности на Dary Travel   относнот екскурзията до Барселона в началото на месец 11.2014 организацията,екскурзовода това момче е родено за тази професия, добро отзивчиво, а и  екскурзията беше много хубава и добре организирана  ще се радвам отново да пътуваме на подобна дестинация с вас БЛАГОДАРЯ ВИ.

От Теменужка Донкова - Екскурзия "Барселона и Лазурният бряг" (октомври 2014) 


Преди малко се прибрахме от екскурзията до Барселона, Лазурния бряг, Милано и Венеция и бързам да изразя големи благодарности към екипа на Дари Травел за перфектно свършената работа. Много сме доволни от нашия екскурзовод - Цветомир Кръстев и неговата красива асистентка - Ети (Мариета Миленкова), които през цялото време бяха много отзивчиви, отговаряха на всякакви наши въпроси, грижеха се през цялото време за настроението на групата, било с интересните си разкази, било със забавните автобусни игри и умело подбраните филми, които не ни оставяха да скучаем. Шофьорите ни бяха толкова добри, че почти не усещахме умора по пътя, дори и когато преминавахме през стотиците завои на Монако. Научихме много интересни неща за местата, които посетихме, хапнахме и пийнахме подобаващо, разгледахме някои от най-красивите градове, които съм посещавала някога, и със сигурност се замислям да ги посетя отново, като без съмнение изборът ми за организатор на екскурзията ще бъде Дари Травел. Благодаря ви много за хубавите спомени, надявам се скоро отново да се забавляваме заедно *_*

От Елица Илиева - Екскурзия "Барселона и Лазурният бряг" (октомври 2014) 


Комуникарме си с нашите клиенти непрекъснато и навсякъде. Това е част от разговор между туристка, пътувала с нас по програмата ни Италия и Френска Ривиера на 14.10.2014 и наша служителка:

Гергана Къчева: Благодарим за прекрасното преживяване, което ни организирахте.

Зоя Георгиева: това ни е работата и удовлетворениет

Гергана Къчева:Справяте се перфектно. Със сигурност отново ще се възползваме от услугите ви.

От Гери Къчева - Екскурзия Италия и Френска Ривиера (октомври 2014)


 От 14 до 19 октомври 2014г. със съпруга ми бяхме на екскурзия по маршрут: Плевен - Загреб - Милано - Монако - Ница - Верона - Венеция - Плевен. Екскурзовод ни беше Цветомир Кръстев. Искаме да изкажем задоволството и възхищението си от неговия ентусиазъм, богатството на информацията, която ни предостави, организираност и експедитивност. Радваме се, че млад човек с толкова любов си върши работата.

От Валя Янчева - Екскурзия Италия и Френска Ривиера (октомври 2014)

 

Споделен успех!

Щастливи ни прави фактът, че имаме нещо повече от туристи – имаме приятели!

Нагоре