0700 19993

на цената на един градски разговор

Сингапур и Бали с Dary Travel!

Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel! Сингапур и Бали с Dary Travel!
Дати на пътуване Цена на човек Налични места
23.10.2017, Понеделник от 3423.00 лв ПОТВЪРДЕНА

Елате с нас до Екватора в два коренно различни свята –

две от най-горещите точки на далечния Изток – Сингапур и Бали.


ДЕН 1: 23.10.2017
Сборен пункт на летище София (Терминал 2) в 10:30 ч. Излитаме с „Qatar Airways“ в 13:25 ч. за Доха, от където след 2-часов престой отлитаме за Сингапур.

ДЕН 2: 24.10.2017
Кацаме в Сингапур сутринта в 09:15 ч. местно време. Трансфер до хотела и свободно време за настаняване, освежаване и време да обядвате. Следобед се отправяме на обиколка (с градски транспорт) сред този град на контрастите, разположен на един голям остров, заобиколен от още 58 по-малки островчета, съставляващи едно от най-драматичните и живописни пристанища в света. „Града на контрастите“ е лесен за разходка и крие вълшебствата си зад всеки ъгъл. От опушените с ароматни пръчици храмове, скрити в сенките на небостъргачите, през луксозните жилищни сгради, които опират гръб в джунглата, до скритите старинни коктейлни барове, носещи духа на дните, когато Сингапур е бил пиратско пристанище. В Сингапур сякаш може да обиколиш цяла Азия без да напускаш острова, точно тук, едва на 100 км северно от Екватора. Ще се разходим из Chinatown, с неговата неподправена азиатска атмосфера, стари тесни улици, многобройни тераси, храмове и улични пазари. Тук може да намерите всичко! Ще видим и Малката Индия, където сякаш човек е в Мумбай, с цветните улици, хаотично движение и продавачи приканващи ни към пъстрите си витрини. Ще видим и прословутия квартал на забавленията Gaylang, който често е сравняван с най-известния квартал на Банкок с нощните си клубове и разкрепостено поведение. А вечерта ще може да се качим на панорамната площадка на един от най-странните и най-известни хотели в света – Marina Bay Sands  за една пленителна гледка от 57-ия етаж над залива и пристанището на Сингапур (не е вкл. в цената). След това се прибираме в хотела за нощувка.

ДЕН 3: 25.10.2017
Закуска. Днес ще може да посетим „Острова на забавленията“ – Сентоса (с градски транспорт и лифт). Едно от най-посещаваните места в Сингапур – тук са увеселителния парк “Universal Studios”, музеят на восъчните фигури „Мадам Тюсо“, най-живописната крайбрежна ивица и трите най-добри тропически плажа на Сингапур. Свободно време за плаж сред палмите и белите пясъци и посещение на различните атракции, след което се отправяме обратно към залива и небостъргачите за да посетим невероятните градини, гордостта на Сингапур – “Gardens by the Bay”. Градините са безплатни, като освен стотиците хиляди цветя разположени във и около два огромни купола, наподобяващи на гигантски стъклени гъсеници, ще може да се качим и на причудливите 50 метрови бетонни дървета над залива! След залеза се пригответе за невероятното лазерно шоу, което още предната вечер сте забелязали от панорамната площадка на хотел Marina Bay Sands. След този емоционален ден се прибираме в хотела за последна нощувка в Сингапур.

ДЕН 4: 26.10.2017
Закуска. Свободно време, след която се отправяме към летището за полет до остров БалиИндонезия в 16:50 ч. Пресичаме Екватора и преминаваме в Южното полукълбо на Земята. Кацаме в 19:25. Трансфер до хотела, настаняване. Вечерта, по желание ви предлагаме да се включите в 3-часово нощно сафари сред лъвове, тигри и още много други обитатели на Балийският открит зоопарк (не е вкл. в цената). Имайте предвид, че ще се возите в камионче-клетка, докато само на сантиметри от вас обитателите на джунглата се разхождат величествено, обикалят около светещия камион и дори се качват отгоре върху клетката за да ви разгледат по-добре – вие сте атракция за тях, колкото и те за вас! След това, с разтреперани крака, се прибираме обратно в хотела за нощувка.

ДЕН 5: 27.10.2017
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. А от 13:00 ч., по желание, може да се включите в допълнителната ни екскурзия до „Град Убуд, Гората на маймуните и Морският храм Танах Лот“ (6 часа). Обиколката започва с историческото градче Убуд, културно и архитектурно сърце на острова. До голяма степен историята му е историята на Бали. Всъщност това не е град, а 14 селца, струпани едно до друго и всяко е управлявано от свой съвет от старейшини. Типичните балийски къщички и улички изскачат сякаш от самата джунгла, а повечето са приютили в себе си най-различни ателиета на майстори, малки галерии, кафета и ресторантчета. И съвсем в самия град е най-голямата му атракция – Свещената гора на маймуните. Дружелюбните маймунки определено правят нещата много по-забавни и интересни. Може да ги храните, галите, а дори и ако ви харесат, може да седнат във вас за снимка. Ще посетим художествения музей Нека с типични балийски картини, преди да се отправим за един прекрасен залез над „Храма на морските богове“ - Танах Лот. Кацнал на скала в морето, този храм от 16-ти век е една от най-фотографираните забележителности на Бали. Може да прекосите плажа и да стигнете до острова на храма, стига приливът и вълните да го позволяват. Свободно време и след залеза се прибираме обратно в хотела.

ДЕН 6: 28.10.2017
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. По желание, от сутринта може да се включите в допълнителната ни екскурзия „Вулкана Батур и Мистичните храмове на джунглата“ (8 часа). Денят ни ще започне с един от най-странните и интересни ритуали за балийците – Танцът „Баронг“. С неговата неповторима музика, цветни маски и неестествени движения, той олицетворява борбата между доброто и злото, между боговете Баронг и Рангда. След това се отправяме към селцата Целук и Мас и техните майстори бижутери и дърворезбари. Тук може да се спазарите за добри цени на ръчно изработените бижута и декорации. От там се отправяме към будисто-хиндуисткия храм Гоа Гаджах и загадъчната „Пещера на Слоновете“ – входът й е зяпналата паст на огромно скално чудовище. След това се отправяме нагоре по склоновете на вулкана Батур за пленителна гледка над балийските джунгли. Ще обядваме с типични местни ястия (включени в цената). А по пътя надолу ще спрем на друго загадъчно място – Храмът Тирта Емпул и свещените му извори, в които хората се къпят, за да се пречистят и благословят. След това продължаваме към тайнственият Гунуг Кави – храм от 11-ти век, където седем-метрови статуи, изваяни в скалите на джунглата, пренасят душите на мъртвите по пътя им към прераждането. Прибиране в хотела около 17:00 часа, време за плаж и нощувка.

ДЕН 7: 29.10.2017
Закуска. В днешния ден ви предлагаме да се насладите на острова. Възможност за индивидуални занимания: Посещение на ЗоопаркаРазходка на гърба на слонГмуркане около близките островиПолет в тандем с парапланер и други. Нашият водач ще ви помогне да изберете най-интересното занимание за вас. А за тези, които не желаят нищо, днес ще бъде ден за пълноценна почивка на някой от райските плажове на острова. Нощувка.

ДЕН 8: 30.10.2017
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. А по желание, от сутринта може да се включите в допълнителната ни екскурзия „Зелените оризови тераси, гигантските пеперуди и храма в езерото“ (8 часа). Днес ще потеглим през джунглата към средата на острова, за да видим едни от най-красивите гледки на Бали. Заредете батериите на фотоапаратите, защото пейзажите ще бъдат божествени. Вижте симбиозата между човек и природа, вижте как балийците са оформили склоновете на безброй хълмове в подредени, стъпаловидни тераси във всички нюанси на зеленото. Разходка сред полетата, след което се  отправяме към „Парка на екзотичните пеперуди“. Тук ще можем да нахраним, снимаме и дори погалим едни от най-нежните представители на гигантските пеперуди на Азия. Красивите цветни създания ще са навсякъде около вас. Свободно време и обяд с местни ястия (вкл. в цената). След това ще се насочим към дълбините на джунглата, за да посетим един от храмовете с най-високи покриви  – Пура Лухур Батукару. Ще видим как се молят местните и принасят своите дарове към боговете. Продължаваме към построения във водата на вулканично езеро храм Пура Улун Дану. Заобиколените от всички страни от езерото, кулите на храма се издигат като бастиони на спокойствието и душевния мир, а в далечината зад тях се вижда внушителният силует на вулкан. От тук се отправяме обратно към хотела и пристигаме около 16:00. Време за плаж и нощувка.

ДЕН 9: 31.10.2017
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. А по желание, от сутринта може да се включите в допълнителната ни екскурзия „Рафтинг в джунглата“ (6 часа). Днес е време за едно диво приключение сред бързеите, водопадите и виещите се канали на река Телага Уаджа. В рафтове от по четирима души и един водач ще се спускаме в продължение на два часа по склоновете на планината, за едно наистина весело, зареждащо, и щуро изживяване. Ще залягаме, за да преминем под паднали дървета, ще се спускаме по мини-водопади, ще си поемаме дъх и спираме за почивки на някои от по-спокойните участъци на реката, преди отново да се изстреляме сред белите води надолу. Всеки от нас ще има екипировка и гребло с което ще участва в управлението под инструкциите на местният водач. Така че, за да стигнем ресторантчето на края на трасето, ще трябва да работим заедно и да изпълняваме заръките на капитана. След като преминем през душовете, сядаме на обяд (вкл. в цената) с местни ястия, преди да се отправим обратно към хотела. Прибиране в хотела около 14:00 ч. Свободно време за плаж и нощувка.

ДЕН 10: 01.11.2017

Закуска. Днес освобождаваме стаите и ще оставим багажа си на рецепцията на хотела, защото полетът ни е късно вечерта, а целият ни ден ще бъде свободен. Възможност за индивидуални занимания, за които ще получите информация и насоки от нашия водач: разходете се по дъното на океана сред коралите със скафандър на главата, посетете Аквапарка, бъдете гледач на слон за ден, гмурнете се до потънал будистки храм или пък изберете някое от многото други възможни занимания преди да се отправим от хотела за полета ни обратно към Доха в 00:45 ч.

ДЕН 11: 02.11.2017

След едночасов престой в Доха излитаме за София и кацаме на Терминал 2 в 10:55 ч. българско време. Трансфер до града от който сте тръгнали.


Цената включва

 • Самолетни билети:
  1. София - Доха - Сингапур
  2. Сингапур - Бали
  3. Бали - Доха - София
 • Ръчен багаж до 10кг и регистриран багаж до 23кг. 
 • Летищни такси
 • Всички трансфери по програмата
 • 2 нощувки с включени закуски в Сингапур 
 • 6 нощувки с включени закуски в Бали
 • Панорамна обиколка на Сингапур
 • Водач от фирмата през цялото време. Обслужване на Български език.
 • Медицинска застраховка 

Цената не включва

 • Допълнителни екскурзии и входни такси за посещавани обекти
 • Разходи от личен характер

Допълнителни екскурзии:

 • Посещение на панорамната площадка на хотел Marina Bay Sands - 20 $
 • Острова на забавленията – Сентоса - 55 $
 • Сафари в Балийският открит зоопарк - 120 $
 • Град Убуд, Гората на маймуните и Морският храм Танах Лот - 40 $
 • Вулкана Батур и Мистичните храмове на джунглата - 55 $
 • Разходка на гърба на слон - 90 $
 • Параглайдинг в тандем - 130 $
 • Зелените оризови тераси, гигантските пеперуди и храма в езерото - 55 $
 • Рафтинг в джунглата - 50 $
 • Разходка със скафандър по дъното - 70 $
 • Аквапарк Бали - 40 $


Нагоре
Сингапур и Бали с Dary Travel!

Дати на пътуване

Цена на човек Налични места
23.10.2017 - 02.11.2017 от 3423.00 лв Потвърдена!

Цената включва:

 • Самолетни билет София – Доха – Сингапур / Денпасар – Доха – София
 • Самолетни билет Сингапур – Денпасар
 • Ръчен багаж до 10кг и регистриран багаж до 23кг. 
 • Летищни такси
 • Всички трансфери по програмата
 • 2 нощувки с включена закуска в Сингапур 
 • 6 нощувки с включена закуска в Бали
 • Панорамна обиколка на Сингапур
 • Водач от фирмата през цялото време. Обслужване на Български език.
 • Медицинска застраховка 

Цената не включва:

 • Допълнителни екскурзии и входни такси за посещавани обекти
 • Разходи от личен характер

Допълнителни екскурзии:

 • Посещение на панорамната площадка на хотел Marina Bay Sands
 • Остров Сентоса
 • Нощно сафари в Балийският открит зоопарк
 • Убуд, Гората на маймуните и Морският храм Танах Лот
 • Вулкана Батур и Мистичните храмове на джунглата
 • Зелените оризови тераси, гигантските пеперуди и храма в езерото
 • Рафтинг в джунглата

Полезна информация:

 • За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
 • Посещение на панорамната площадка на хотел Marina Bay Sands
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 2 -рия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  20.00USD
  Цена за дете:
  20.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Острова на забавленията – Сентоса
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 3 -тия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  55.00USD
  Цена за дете:
  55.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Сафари в Балийският открит зоопарк
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 4 -тия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  120.00USD
  Цена за дете:
  120.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Град Убуд, Гората на маймуните и Морският храм Танах Лот
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 5 -тия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  40.00USD
  Цена за дете:
  40.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Вулкана Батур и Мистичните храмове на джунглата
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 6 -тия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  55.00USD
  Цена за дете:
  55.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Разходка на гърба на слон
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 7 -мия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  90.00USD
  Цена за дете:
  90.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Параглайдинг в тандем
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 7 -мия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  130.00USD
  Цена за дете:
  130.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Зелените оризови тераси, гигантските пеперуди и храма в езерото
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 8 -мия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  55.00USD
  Цена за дете:
  55.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Рафтинг в джунглата
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 9 -тия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  50.00USD
  Цена за дете:
  50.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Разходка със скафандър по дъното
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 10 -тия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  70.00USD
  Цена за дете:
  70.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


 • Аквапарк Бали
  Цени и дати на провеждане
  Ден на провеждане:
  на 10 -тия ден от екскурзията
  Цена за възрастен:
  40.00USD
  Цена за дете:
  40.00USD
  Сингапур и Бали с Dary Travel!


Маршрут по програмата: София - Доха - Сингапур / Сингапур - Денпасар / Денпасар - Доха - София